Výroba a její odvádění v Boyum Cloud

Odvádění výroby v Boyum Cloud je nové moderní řešení s využitím umělé inteligence, které Vám pomůže zvýšit konkurenceschopnost Vaší firmy. Od letošního roku je tato aplikace dostupná také v českém jazyce. Přečtěte si, k čemu aplikace Boyum Cloud slouží a jaké výhody Vám přinese.

V minulém článku Výroba ve standardu SAP Business One a online odvádění výroby jsme Vám vysvětlili, že standardem ERP systému se rozumí takový systém, který již v rámci základní instalace obsahuje všechny potřebné funkce a funkcionality. Takový systém je mnohem stabilnější a spolehlivější než informační systém s dodatečně naprogramovanými funkcemi a moduly, které vyvolávají problémy především při updatech systému. ABIA CZ je prvním partnerem SAP v České republice a na Slovensku, která řešení výroby ve standardu SAP Business One nabízí.

Firma Boyum IT Solutions, která je jedním z celosvětově nejvýznamnějších partnerů při vývoji nástrojů pro standardizaci a customizaci SAP Business One, přišla se skvělým řešením pro odvádění výroby. Jedná se o online odvádění výroby s využitím cloudové aplikace Boyum Cloud. A ABIA CZ je výhradním distributorem řešení od firmy Boyum IT Solutions v České republice a na Slovensku.

Co je Boyum Cloud?

Boyum Cloud je nová cloudová platforma pro inteligentní sledování a řízení výrobních procesů. Aplikace umožňuje předprodukční vývoj výrobků, řízení procesu výroby a stavu rozpracovanosti výroby a v neposlední řadě řízení kontroly kvality výroby.  Boyum Cloud je vybaven vlastní umělou inteligencí, která výrazně usnadňuje řízení a kontrolu stavu výroby. Velmi důležitou částí systému je pak online odvádění hotových výrobků a polotovarů na sklad.

Tato aplikace je plně integrovaná na standardní výrobu v SAP Business One. ABIA CZ celý tento systému lokalizovala do českého jazyka, takže v současné době lze využít jazykovou mutaci v češtině, angličtině, španělštině, němčině, francouzštině nebo základní čínštině.

Náhled aplikace Boyum Cloud 

A jaké výhody Vám přinese Boyum Cloud?

Díky této aplikaci budete mít jako na dlani veškeré aktuální dění ve Vaší firmě. Co uděláte v aplikaci Boyum Cloud se ihned přenese a zobrazí ve Vašem systému SAP Business One a naopak. Pracujete tedy s aktuálními daty a vidíte aktuální situaci. S využitím Start-Stop na každém pracovišti vidíte, kdo v danou chvíli na čem pracuje, nebo jestli vůbec pracuje. Vy se tak můžete naplno věnovat jiným důležitým podnikatelským aktivitám, než je pobíhání po firmě a zjišťování aktuálního stavu.

Aplikace Vám ukazuje i vytíženost výrobních strojů nebo samotných operátorů, což Vám pomůže především při plánování výroby a poslouží jako nejpřesnější podklad pro správná podnikatelská rozhodnutí. Tato cloudová platforma Vám usnadní také tvorbu kusovníků, vytváření a upravování výrobních postupů, změnových řízení  a odvádění práce v reálném čase.

Obohaťte funkčnost SAP Business One o osvědčené standardizované pracovní postupy pro malé a střední výrobní společnosti. Boyum Cloud je finančně flexibilní a rychle implementovatelné řešení, které pro Vás představuje eso v rukávu. Pokud byste měli zájem o aktuálně nejlepší řešení na trhu pro oblast výroby, kontaktujte nás. Nabízíme Vám špičkovou kvalitu systému a nadstandardní rychlost implementace řešení.


Využijte bezplatnou konzultaci s ředitelem ABIA CZ, panem Kelarem, který s Vámi rád probere Vaši situaci a zdarma doporučí pro Vás optimální řešení.

Chcete vědět víc? Buďte informovaní a získejte náskok před konkurencí. Vybereme za Vás ty nejdůležitější informace o podnikových informačních systémech a jednou měsíčně Vám o nich dáme vědět.

  Zdeněk Holcman & Johanka Šimková, 27.7.2021