ABIA CZ přebírá zákazníky SAP Business One od Sabrisu

Společnost ABIA CZ posiluje svou pozici předního českého partnera pro ERP systém SAP Business One. Na konci března převzala celý zákaznický kmen tohoto řešení od firmy Sabris Consulting patřící do skupiny Aricoma. Jedná se o 15 zákazníků z různých odvětví podnikání.

„SAP Business One je celosvětově nejrozšířenějším ERP systémem pro malé a střední firmy. Má tedy historicky i poměrně rozsáhlou síť dodavatelů, která se ale v posledních několika letech konsoliduje. V ABIA CZ si dlouhodobě zakládáme na kvalitních službách a v tomto období se nám to v dobrém vrací. Když firmy potřebují změnit servisního partnera, zpravidla končí u nás,“ říká Petr Kelar, ředitel ABIA CZ.

Firma Sabris Consulting se v roce 2023 stala součástí skupiny Aricoma, jedničky v podnikovém IT na domácím trhu. Soustředí se na segment velkých klientů SAP. Pro portfolio SME klientů (malých a středních podniků), kterým je produkt SAP Business One určen, hledala spolehlivého poskytovatele servisní podpory, kterému by tyto zákazníky svěřila.

„V rámci kompetence SAP se v Aricomě soustředíme na poskytování služeb v celé šíři aplikačního a technologického portfolia SAP zejména pro velké společnosti. V tomto segmentu jsme mezi největšími dodavateli na trhu a chceme svou pozici nadále posilovat. Pro malé a střední podniky s řešením SAP Business One jsme v ABIA CZ našli spolehlivého partnera, který jim může nadále dodávat služby v odpovídající kvalitě,“ dodává Karol Kubeczka, ředitel Sabris Consulting a obchodní jednotky SAP v Aricomě.

Se získáním portfolia nových 15 zákazníků jich ABIA CZ bude celkem mít přes 90. S tímto počtem je nejen jedním z největších partnerů pro SAP Business One v Česku, ale také v dalších blízkých státech. ABIA CZ poskytuje klientům podporu například pro projekty na Slovensku, v Maďarsku, v Polsku, v Rumunsku nebo v Německu.

„Daří se nám expandovat a i pro letošní rok máme ambiciózní cíle. Věříme ale, že jsou dosažitelné. Oproti přímé konkurenci je náš přístup založen na dvou pilířích – jednak výrazně lepší podpora a za druhé rozvoj ERP systému osvědčenými produkty našich zahraničních partnerů. Jsme skutečným systémovým integrátorem. Díky tomu reagujeme na veškeré požadavky zákazníků pružněji a přinášíme rychleji řešení, která jsou zároveň maximálně spolehlivá,“ uvádí P. Kelar.

O společnosti Sabris Consulting s.r.o.

Sabris Consulting patří do skupiny Aricoma. Má mnohaleté zkušenosti systémového integrátora v oblasti SAP a poskytuje služby dlouhodobého charakteru prostřednictvím vícejazyčného support centra a centra sdílených služeb v regionu střední Evropy. Skupina Aricoma, jejíž je součástí, je jedničkou v podnikovém IT na domácím trhu, poskytuje služby mnoha evropským firmám i institucím Evropské unie.

Více informací: aricoma.com