Rozšíření pro ERP systém SAP Business One: Spolupráce ABIA CZ a Boyum IT Solutions

Právem se můžeme pyšnit dlouholetým partnerstvím s firmou Boyum IT Solutions, předním poskytovatelem softwarových doplňků pro ERP systém SAP Business One. Jsme výhradním partnerem pro Českou a Slovenskou republiku a přinášíme našim zákazníkům inovativní řešení, která pomáhají naplno využívat potenciál tohoto systému.

Silné partnerství pro úspěšnou budoucnost

Spolupráce mezi ABIA CZ a Boyum IT Solutions není jen obchodním vztahem. Máme společné hodnoty a cíl – poskytovat zákazníkům komplexní řešení pro ERP systém SAP Business One.

Jsme moc rádi, že jsme u nás v ABIA CZ mohli osobně přivítat Channel Managerku pro CEE/ME/CIS firmy Boyum IT Solutions, Zsófii Madar. Návštěva byla příležitostí k posílení vztahu mezi našimi týmy a prohloubení spolupráce. Diskutovali jsme také o aktuálních novinkách z dílny Boyum IT, které brzy představíme našim zákazníkům.

Návštěva zástupkyně firmy Boyum IT Zsófie Madar v ABIA CZ.

Návštěva zástupkyně firmy Boyum IT Zsófie Madar v ABIA CZ.

Add-ony pro ERP systém SAP Business One

Mezi dosud nejčastěji používané vychytávky v podobě Add-onů od Boyum IT patří :

  1. B1 Usability Package

Tento balíček zvyšuje uživatelskou přívětivost a flexibilitu ERP systému SAP Business One. Umožňuje customizovat uživatelské prostředí bez nutnosti drahého a zdlouhavého programování. 

  1. B1 Print and Delivery

Tento produkt zajišťuje efektivní a spolehlivý tisk, ukládání a doručování dokumentů. Díky možnostem nastavení šablon a pravidel automatického a plánovaného odesílání zjednodušuje organizacím pracovní postupy a snižuje chybovost. 

  1. Beas Manufacturing

Beas Manufacturing je integrovaným řešením pro správu výroby pro ERP systém SAP Business One. Tento produkt umožňuje organizacím plánovat a řídit výrobu podle dostupnosti materiálu a zdrojů s ohledem na specifické potřeby různých odvětví. Současně umí sledovat a reportovat data v reálném čase.

  1. Produmex Scan

Produmex Scan optimalizuje procesy správy skladu a zvyšuje rychlost a přesnost při plnění objednávek pomocí mobilních zařízení a čteček čárových kódů. Tento produkt pomáhá organizacím lépe spravovat jejich skladové zásoby a zajišťuje plynulý chod dodavatelsko-odběratelských procesů.

Spolupráce pro váš úspěch

ERP systém SAP Business One je klíčovým prvkem v mnoha firmách a dlouhodobé partnerství mezi ABIA CZ a Boyum IT usnadňuje našim zákazníkům cestu k úspěchu. Přinášíme řešení, která pomáhají využívat ERP systém SAP Business One na maximum.


Insert Image