Převzali jsme SAP zákazníky ze Slovenska

K 1. 1. 2023 jsme převzali do servisní péče klienty firmy Beset. Jedná se o firmy působící jak na Slovensku, tak i v dalších zemích Evropy (Maďarsko, Rumunsko, Francie, Nizozemí). Aktuálně spravujeme licence zákazníků v České republice, na Slovensku, v Maďarsku, Francii, Rumunsku, Bulharsku, Polsku a Nizozemí.

Dále jsme převzali administrativní správu licencí a maintenance u dalších 32 slovenských firem. Souhrnně tak od 1. 1. 2023 spravujeme licence více jak 70 zákazníkům, kteří užívají SAP Business One nejen v České republice a na Slovensku, ale napříč celou Evropou.

V posledním období se na nás stále častěji obracejí zákazníci nespokojení se servisní podporou poskytovanou jejich servisním partnerem SAP. Tento stav je pravděpodobně odrazem toho, že v ABIA CZ klademe velký důraz na poskytování špičkových servisních a integračních služeb v celém spektru produktového portfolia SAP Business One. Rostoucí zájem uživatelů o spolupráci s našimi specialisty je pro nás motivací, abychom dále kvalitu poskytovaného servisu zvyšovali.

Pokud jste i vy nespokojeni s podporou svých uživatelů při práci se SAP Business One, neváhejte nás kontaktovat. Jsme tu pro vás.


Johanka Šimková, 28.2.2023