Nabídka doplňkových produktů se rozrůstá o Team assistant

Od konce roku 2021 najdete v portfoliu doplňkových produktů od ABIA CZ i aplikaci (technologickou platformou) Team assistant od firmy Neit Consulting. Stejně jako aplikace Boyum Cloud nebo pro naše klienty dobře známé řešení B1UP Vám pomůže zefektivnit a zautomatizovat procesy ve Vaší firmě. 

Pojďme začít tím nejdůležitějším. Jak konkrétně Vám tato aplikace pomůže? Team assistant přináší transparentnost (nejen) do schvalovacích procesů, pomůže Vám zbavit se přebytečné administrativy, uspořit čas při rutinních úlohách, efektivně zpřehlední data a také umožní propojení více oddělení nebo poboček společnosti.

Propojení jednotlivých oddělení společnosti odstraňuje duplicitní zadávání informací, eliminuje ruční přepisování dat či obíhání kanceláří s papírovými dokumenty. Zbytečné a opakující se úkoly jsou automatizovány. Díky tomu se můžete věnovat klíčovým aktivitám a zároveň budete mít všechny důležité údaje rychle k dispozici.

Dalšími příklady procesů, které lze automatizovat, jsou evidence a schvalování smluv, schvalování nákupních objednávek nebo zpracování přijatých faktur. K dispozici je celá řada předpřipravených šablon pro procesy jako
  • HR procesy – onboarding a offboarding zaměstnanců, evidence údajů o zaměstnancích
  • Obchodní procesy - business case, nabídka, zakázka, projekt
  • Automatizované zpracování příchozí a odchozí pošty včetně napojení na datové schránky
  • Zaručený elektronický archiv zajišťující garanci neměnnosti a neporušitelnosti elektronických dokumentů
  • Elektronické podepisování
  • Vytěžování informací z dokumentů (OCR) jako doplněk

Díky “lego systému” je možné zpracovat libovolné workflow. 

Velkou výhodou řešení Team assistant je, že zpřístupní firemní agendy velkému počtu Vašich zaměstnanců bez nutnosti nákupu licencí SAP. Tyto agendy budou dostupné z webového prohlížeče, ale také v responzivním zobrazení na tabletu, či mobilu s OS Android, nebo iOS.

Při nasazování aplikace zohledňujeme specifika Vaší organizace. Nemusíte se přizpůsobovat systému, systém se přizpůsobí Vám. Pokud byste měli zájem o více informací týkající se Team assistant nebo máte zájem o bezplatnou konzultaci, kontaktujte nás.


Chcete vědět víc? Buďte informovaní a získejte náskok před konkurencí. Vybereme za Vás ty nejdůležitější informace o podnikových informačních systémech a jednou měsíčně Vám o nich dáme vědět.

Johanka Šimková, 23.12.2021