Nejrychlejší a nejstabilnější řešení pro všechny prodejny s pokladnami

Čas jsou peníze. V dnešní uspěchané době nikoho nebaví čekat. Nebaví to ani zaměstnance a rozhodně ne zákazníky. Pokud zákazník něco rychle potřebuje, dost možná si raději dojde ke konkurenci, než aby čekal ve frontě u přepážky. Tomu je ale v prodejnách maloobchodů konec. Odborníci z ABIA CZ vyvinuli revoluční řešení, které je výrazně rychlejší a jednodušší než všechna doposud vyvinutá řešení.

Společnost MPL Trading, spol. s r. o. se pod značkou MPL Stavebniny již 30 let zabývá prodejem stavebních materiálů. Na svých deseti pobočkách se v rámci komplexních stavebnin specializuje na suchou výstavbu, fasády, interiéry a další oblasti stavebnictví. Má prodejny a sklady, kam si může přijít nakoupit kdokoliv. Zákazníky jsou především stavební profesionálové a drobní řemeslníci, ale také koncoví uživatelé nebo zákazníci přicházející z vlastního e-shopu.

Tato firma ale zdaleka není běžným retailem. Stejně jako u nás v ABIA CZ, i v MPL jsou spokojení zákazníci na prvním místě. To v praxi znamená, že se zaměstnanci v prodejnách MPL snaží vyjít maximálně vstříc přáním svých zákazníků. Prodejci v prodejnách nabídnou zákazníkům kávu zdarma, zatímco jim poskytují poradenské služby, hledají optimální technické řešení, tvoří cenovou nabídku na míru nebo jim chystají zboží. Vše stojí na vybudování dlouhodobého vztahu se zákazníkem a důvěře. Zákazník pak odchází z prodejny spokojený a rád se do MPL vrací - pokud se dozvěděl potřebné, dostal, co sháněl, získal to za výhodnou cenu a získal to rychle. Tady se dostáváme k jádru problému.

Firma MPL, jako spousta dalších malých a středních podniků v ČR i ve světě, používá velmi oblíbený informační systém SAP Business One. Tento systém funguje skvěle, ale jeho odezvy na pokladnách maloobchodů nebyly zrovna nejrychlejší. MPL si váží času svých zákazníků i zaměstnanců, a proto hledalo řešení. Jsme rádi, že oslovili s žádostí o lepší řešení právě nás, firmu ABIA CZ. Naši experti, kteří patří ke špičce v oboru, dokázali firmě MPL pomoci. Vyvinuli unikátní řešení, které vede ke zrychlení práce na pokladnách a odbavení zákazníků.

Tím řešením je integrace systému SAP Business One s maloobchodním pokladním systémem Winshop SQL. Pokladní systém od Winshopu vyniká svojí rychlostí, jednoduchostí a přehledností, což vede ke zrychlení a zpřehlednění maloobchodních prodejů. Navíc se jedná o nejstabilnější maloobchodní řešení v České republice. 

To ale odborníkům z ABIA CZ nestačilo. Ve spolupráci s firmou Winshop vytvořili z maloobchodní pokladny nástroj pro odbavení i velkoobchodních zákazníků, čímž řešení poslali ještě o úroveň výš. Pokladna tedy zvládne obsluhovat i velkoobchodní odběratele, a to jak při platbě v hotovosti, kartou anebo výdejem zboží na digitálně podepsaný dodací list. Pokud máte vytvořenou zakázku v informačním systému SAP Business One přímo od obchodního zástupce, můžete ji vykrýt v pokladním systému. Co takhle výrazně jednodušší propojení podepsaného dodacího listu vytvořeného v pokladním systému do systému SAP Business One? Nebo využijte hromadné úhrady několika faktur s prodejními dobropisy, pracujte s individuálními slevami a těšte se ze spousty dalších výhod, které tohle nadčasové řešení přináší.

Pokladní systém Winshop

V pokladních systémech máme momentálně provedené integrace se SAP Business One pro práci s veškerými prodejními dokumenty a pohyby skladů. Samotné integrace pomáhají například s odhalováním špatných či nestandardních postupů při prodeji a práci se skladovými zásobami. Při každé nevyžádané chybě máme nastavenou online výstrahu, kterou konzultanti ihned řeší s konkrétním uživatelem pokladních systémů.

Kombinace SAP Business One a pokladního systému Winshop je nejlepším dostupným řešením pro všechny firmy, které mají prodejnu a pracují s hotovostí. Jen takto lze využít výhod do detailu propracovaného ERP systému SAP Business One, který disponuje velkým množstvím customizací a funguje v mezinárodním prostředí a zároveň předností pokladního systému Winshop, kterými jsou rychlost, jednoduchost a přehlednost. Za zmínku tohoto řešení určitě stojí rychlost přenášení a automatické načítání všech informacíautomatizaci napojení jednotlivých dokladůvýrazně větší přehled o stavu skladových zásob a snížení pracnosti při vystavování dokladů.

Chtěli byste se dozvědět více o možnostech řešení integrace SAP Business One s pokladním systémem Winshop SQL? Zajímá Vás, jestli by toto řešení mohlo pomoci právě Vaší firměSjednejte si nezávaznou konzultaci. Tato schůzka je zcela zdarma.


Zajímají Vás novinky z oboru jako je tahle? Buďte informovaní a získejte náskok před konkurencí. Vybereme za Vás ty nejdůležitější informace o podnikových informačních systémech a jednou měsíčně Vám o nich dáme vědět.

  Johanka Šimková, 12.05.2021